Call us: +31 (6) 48 38 43 39 / mail us:  info@vacanze-bella-toscana.com

Algemeen

Aankomst- en vertrek:

Kan elke dag van de week.

Je huurt het Chalet op de aankomst dag vanaf 16.00 uur, op de vertrek dag dien je deze vóór 10.00 uur weer te verlaten. Aankomst is mogelijk tussen 16.00 en 21.00 uur. Uitchecken tussen 7.00 en 10.00 uur (in het voor/naseizoen kan dit een andere tijd zijn, informeer altijd even bij de receptie tijdens je verblijf). De camping is een autovrije camping, je kunt met de auto 2x per dag de camping op om bij het chalet te komen. Dit is van 9.30 – 10.30 uur en van 16.00 – 17.00 uur.

Bij vertrek wordt de stacaravan voor je schoongemaakt, je hebt tenslotte vakantie! De kosten hiervoor zijn € 75,00 en zijn betaald bij de reservering.

Toerinstenbelasting:

Buiten de huur moet er  lokaal toeristenbelasting betaald worden. Dit moet betaald worden bij het inchecken voor de accomodatie bij de receptie van de camping.

Parkeren:

Je mag geen auto voor of naast het chalet parkeren. Dit kan je wel doen op de afgesloten parkeerterrein van de camping. Voor 1 auto is dit gratis.  Kom je met meerdere auto’s dan zijn de kosten € 10,00 per auto per dag.

Rookvrij:

Het Chalet is rookvrij.

Bedden:

Op de bedden ligt een dekbed, molton en een kussen met ondersloop. Op het tweepersoonsbed ligt een tweepersoons dekbed en het matras is ook een tweepersoons matras. Op de overige bedden ligt een eenpersoons dekbed.

Maten van de bedden:

– Tweepersoonsbed 190 x 140

– Eenpersoonsbed 190 x   70

Linnenpakket en badlaken:

Het is mogelijk een linnenpakket (€6,00 p.p.) te huren bij de receptie. Daarnaast is het ook mogelijk een grote badlaken te huren ( (€6,00 p.p.). De afmeting van de handdoek is ca. 1.50 x 1.00 mtr. De lakens zijn echte lakens, op de bedden liggen dekbedden.

Campingbedje en kinderstoel:

In het chalet is een opvouwbaar campingbedje (met een rolmatrasje) en een kinderstoel aanwezig. Hier kan je gratis gebruik van maken. Wij verzoeken je om het campingbedje en de kinderstoel weer schoon terug te leggen op z’n plek. In het chalet is dit in de ruimte onder de bank in de woongedeelte. Ook wanneer je deze niet schoon hebt aangetroffen verzoeken wij je toch om dit bij vertrek wel te doen. Alleen zo kunnen wij deze service gratis blijven aanbieden.

Zwembad:

Het zwembad is geopend van half juni tot half september, met gratis ligbedden. Tijdens de siësta is het zwembad geopend. Het dragen van een zwemshort is toegestaan, het dragen van een badmuts is verplicht.

Barbecue:

Gezellig BBQ bij je Chalet? Ja, dat mag zeker. Je kunt een BBQ huren bij het Bazaar van de camping maar je mag natuurlijk ook je eigen BBQ gebruiken. Wel belangrijk om alle veiligheid in acht te nemen.