bel ons: 06 48 38 43 39 / mail ons:  info@vacanze-bella-toscana.com

Algemeen

Aankomst- en vertrek kan elke dag van de week..

In al onze accommodaties is een opvouwbaar campingbedje (met een standaard rolmatrasje) en kinderstoel aanwezig. Hier kan je gratis gebruik van maken. Wij verzoeken je om het campingbedje en de kinderstoel weer schoon terug te leggen op z’n plek. In de stacaravans is dit in de ruimte onder de bank. Ook wanneer je deze hier niet (schoon) heeft gevonden verzoeken wij je toch om dit bij vertrek wel te doen. Alleen zo kunnen wij deze service gratis aanbieden.

Bij vertrek wordt de stacaravan voor u schoongemaakt, je hebt tenslotte vakantie! De kosten hiervoor zijn € 50,00 + € 25,00 COVID-19 desinfectie

Genoemde huurprijzen zijn per dag en inclusief gas, water, elektra, één autoparkeerplaats en gebruik van het zwembad (indien geopend). Maar exclusief toeristenbelasting en eventuele extra gewenste opties zoals airco en linnenpakket.

Het is mogelijk een linnenpakket (€10,00 p.p.) te huren bij de receptie. Dit pakket bestaat uit een lakenpakket en 1 grote handdoek per persoon. De afmeting van de handdoek is ca. 1.50 x 1.00 mtr. De lakens zijn echte lakens, op de bedden liggen dekbedden. Uitsluitend bij je reservering op te geven, na ontvangst van je reisdocumenten is het NIET meer mogelijk om alsnog een lakenpakket te reserveren.

Je huurt de stacaravan op de aankomst dag vanaf 16.00 uur, op de vertrek dag dien je deze vóór 10.00 uur weer te verlaten. Aankomst is mogelijk tussen 16.00 en 23.00 uur. Uitchecken tussen 7.00 en 10.00 uur (in het voor/naseizoen kan dit een andere tijd zijn, informeer je altijd even tijdens je verblijf). De camping is een autovrije camping, je kunt met de auto 2x per dag de camping op om bij de stacaravan te komen. Dit is van 9.30 – 10.30 uur en van 16.00 – 17.00 uur.

Op de bedden ligt een dekbed, molton en een kussen met ondersloop. Op het tweepersoonsbed ligt een tweepersoons dekbed en het matras is ook een tweepersoons matras. Op de overige bedden ligt een eenpersoons dekbed.

Voor  de volledige informatie verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden op onze site. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide stacaravan. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Reservering / betaling:

Je kunt via deze site rechtstreeks reserveren,  door op de prijs te klikken in de beschikbaarheidskalender kom je in het reserveringsformulier. Na goedkeuring van de aanvraag ontvangt je een boekingsbevestiging per mail die tevens de factuur is. Wanneer je ons aanmeld als ‘veilige afzender’ voorkom je dat deze mail in je SPAM map terecht komt.

De aanbetaling bedraagt 25% van de huurprijs met een minimum van € 100,00.

Zodra wij de aanbetaling hebben verwerkt sturen wij een ontvangstbevestiging per mail.

Het restant van de huursom verwachten wij 1 maanden voor vertrek op onze bankrekening.

Zodra de volledige betaling op onze rekening is bijgeschreven en door ons is verwerkt sturen wij je minimaal 14 dagen voor vertrek de voucher, aanbevolen reisroutes en handige informatie.

Op vertoon van de voucher ontvangt je bij aankomst de sleutel van de accommodatie, hier betaal je € 50,00 borg voor. Wanneer je de sleutel bij vertrek inlevert ontvangt je deze borg weer terug.

Annulering: Wij adviseren je apart een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Voor  de volledige informatie verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden op onze site.

FAQ Corona reisadvies

Ik overweeg een nieuwe vakantie te boeken, maar mocht er een negatief reisadvies gelden, ben ik dan mijn geld kwijt?

Bij een negatief reisadvies (code rood of oranje) in uw geboekte periode kunt u kosteloos annuleren. U kunt ervoor kiezen om uw vakantie om te boeken naar een andere periode, of om de volledige huursom terug te ontvangen.

Mag ik een reeds bestaande boeking ook omboeken bij code rood of oranje?

Ja dan geldt ook dat u kosteloos kunt annuleren of omboeken, zie vraag en antwoord hierboven.

Ik heb een vakantie geboekt met vertrek later dit jaar maar ik wil annuleren. Krijg ik mijn geld terug?

We adviseren u de situatie nog even af te wachten voordat u uw vakantie annuleert. Mocht u toch al willen annuleren dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden. Deze annuleringsvoorwaarden kunt u hier nalezen.

Mijn vakantie is binnenkort en het is code geel/groen, maar ik wil niet (meer) vanwege corona óf omdat de bestemming verschillende maatregelen eist. Mag ik annuleren?

Ja, u mag altijd annuleren, maar de kosten daarvan zijn voor u als reiziger. Angst is namelijk geen reden voor kosteloze annulering. En maatregelen moeten we accepteren als het ‘nieuwe normaal’.

Ik moet nu, 2 maanden voor vertrek, het restbedrag van mijn boeking betalen. Maar de kans is aanwezig dat mijn vakantie misschien niet door kan gaan. Waarom moet ik dan nu toch de restantbetaling doen?

We begrijpen dat u twijfelt of uw vakantie wel door kan gaan. Ook voor ons is het nu lastig om hier een inschatting in te maken. Wij verzoeken u toch te voldoen aan uw betalingsverplichting welke u bent aangegaan met het plaatsen van uw reservering. Mocht uw vakantie niet door kunnen gaan omdat in die periode code rood of oranje is dan ontvangt u uw huursom terug of kunt u kosteloos omboeken.

Door wie en hoe worden kleurcodes van een bestemming bepaald?

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken hanteert verschillende kleurcodes die worden gevolgd door ANVR-reisondernemingen. Het Ministerie voert overleg met andere (buitenlandse) overheden en gezondheidsinstanties) om te komen tot een reisadvies.