Call us: +31 (6) 48 38 43 39 / mail us:  info@vacanze-bella-toscana.com

De camping

Camping Bosco Verde is dankzij zijn bevoorrechte ligging aan de kust van de Toscaanse regio in het centrum van Italië geschikt voor alle soorten vakanties: natuur, ontspanning, zee, sport en cultuur.

Op de camping is een klein zwembad met ligstoelen, speeltuin met trampoline, restaurant, supermarkt, bar, kampwinkel (bazaar) en gratis draadloos internet waar gebruik van gemaakt kan worden.  Verder kan je op de camping fietsen huren en is er in het hoogseizoen kinderanimatie. Aan de receptie wordt naast Italiaans ook Engels en Duits gesproken.

Voor een lunch en het diner zal het mogelijk zijn om gebruik te maken van de bar en het restaurant om de traditionele Italiaanse keuken te proeven.

Op deze schaduwrijke camping vindt u alle ingrediënten om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken. Op slechts 1000 meter van de een van de meest bekende zandstranden van Toscane. In slechts 15 minuten lopen of sneller met de fiets, bereikt u het strand via een laan die langs het dennenbos loopt.

Hier zijn er zowel uitgeruste badinrichtingen als kilometers gratis strand in het natuurreservaat Bufalina of het strand van Lecciona, omgevingen met een hoge naturalistische en ecologische waarde.

Elk jaar ontvangt het kustgebied van Viareggio en Torre del Lago het prestigieuze “Blauwe Vlag” -keurmerk voor de kwaliteit van zwemwater, stranden en diensten.

Faciliteiten

N

De camping is autovrij

Je kunt met de auto 2x per dag de camping op om het Chalet te komen. Dit is van 9.30 – 10.30 uur en van 16.00 – 17.00 uur.

Een veilig idee voor spelende kinderen!

Kinderanimatie

Italiaans-talig van ongeveer begin juli tot eind augustus. Voor de leeftijd van ca. 3 t/m 12 jaar. Niet op alle dagen van de week! Knutselen, spelletjes, minidisco en zwembadspelletjes, voor iedereen is er wel iets leuks bij. Kijk voor het programma op de informatieborden.

Draadloos internet

Hier kunt u GRATIS gebruik van maken. Niet overal op de camping kunt u het signaal altijd even goed ontvangen! Bij de receptie eigenlijk altijd wel. Vaak kunt u ook via uw mobiele provider voordelig internet in het buitenland regelen. U kunt dit navragen bij uw provider.

Zwembad

Het zwembad is geopend van half juni tot half september, met gratis ligbedden. Tijdens de siësta is het zwembad geopend. Het dragen van een zwemshort is toegestaan, het dragen van een badmuts is verplicht.

Speeltuin

Met onder andere een trampoline, een voetbalveld, tafelvoetbal en tafeltennistafel.

En vlak naast de camping: Tennisbanen, groot kinderkermis, park met speeltoestellen en professionele ‘Jeu de boules’ velden (Boccia), een Italiaanse variant hierop.

Eten & drinken

Op de camping vind je een restaurant / pizzeria, ook afhaal service. Een bar / ijssalon, hier kun je ook ontbijten!
’s Avonds wordt hier gezellige muziek gedraaid.
Een kampwinkel (Bazaar) voor al die andere dingen die je nodig mocht hebben. Wasmachines en drogers, een supermarkt. en fietsverhuur.

Bereikbaarheid

Met de auto

De camping is te bereiken vanaf

Utrecht           1400 km

Brussel            1175 km

München         720 km

Bern                    600km

Milaan               270 km

Met het vliegtuig

De luchthaven van Pisa ligt op minder dan 30 km afstand

Met de trein

Vanaf het treinstation 22 km van Pisa. Van treinstation Torre del Lago Puccini naar camping 2,6 km

Contact

Adres camping Bosco Verde Camping

Viale John Fitzgerald Kennedy 55049
Torre del Lago Puccini LU
Italië

+39 0584 359343

Telefoonnummer beheer Chalets

Sylvia Bodrij

+31 (0)6-4838 4339