bel ons: 06 48 38 43 39 / mail ons:  info@vacanze-bella-toscana.com

De camping

Camping Bosco Verde is dankzij zijn bevoorrechte ligging aan de kust van de Toscaanse regio in het centrum van Italië geschikt voor alle soorten vakanties: natuur en ontspanning, zee, sport en cultuur.

Op de camping is een zwembad met ligstoelen, speeltuin met trampoline, restaurant, supermarkt, bar, kampwinkel (bazaar) en gratis draadloos internet waar gebruik van kunt maken. Verder kunt u op de camping fietsen huren en is er in het hoogseizoen kinderanimatie. Aan de receptie wordt naast Italiaans, ook Engels en Duits gesproken.

Voor de lunch en het diner zal het mogelijk zijn om gebruik te maken van de bar en het restaurant om de traditionele Italiaanse keuken te proeven.

Op deze schaduwrijke camping vindt u alle ingrediënten om van uw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken. Op slechts 1000 meter van de een van de meest bekende zandstranden van Toscane. In slechts 15 minuten lopen of, sneller, met de fiets, bereikt u het strand langs de met bomen omzoomde laan die langs het dennenbos loopt.

Faciliteiten

N

De camping is autovrij

U kunt wel meerdere keren per dag op de camping met uw auto, maar daarna zet u de auto op de afgesloten parkeerplaats.
Een veilig idee voor spelende kinderen!

Kinderanimatie

Engels/Italiaans-talig van ongeveer begin juli tot eind augustus. Voor de leeftijd van ca. 3 t/m 12 jaar. Niet op alle dagen van de week! Knutselen, spelletjes, minidisco en zwembadspelletjes, voor iedereen is er wel iets leuks bij. Kijk voor het programma op de informatieborden.

Draadloos internet

Hier kunt u GRATIS gebruik van maken. Niet overal op de camping kunt u het signaal altijd even goed ontvangen! Bij de receptie eigenlijk altijd wel. Vaak kunt u ook via uw mobiele provider voordelig internet in het buitenland regelen. U kunt dit navragen bij uw provider.

Zwembad

Het zwembad is geopend van half juni tot half september, met gratis ligbedden. Tijdens de siësta is het zwembad geopend. Het dragen van een zwemshort is toegestaan, het dragen van een badmuts is verplicht.

Speeltuin

Met onder andere een trampoline, een voetbalveld, tafelvoetbal en tafeltennistafel.

En vlak naast de camping: Tennisbanen, Park met speeltoestellen en Professionele ‘Jeu de boules’ velden (Boccia), een Italiaanse variant hierop.

Eten & drinken

Op de camping vind je een restaurant / pizzeria, ook afhaal service. Een bar / ijssalon, hier kun je ook ontbijten!
’s Avonds wordt hier gezellige muziek gedraaid.
Een kampwinkel (Bazaar), voor al die andere dingen die je nodig mocht hebben. Wasmachines en drogers, een supermarkt. en fietsverhuur.

Bereikbaarheid

Met de auto

De camping is te bereiken vanaf Utrecht 1398 km

Met het vliegtuig

De luchthaven van Pisa ligt op minder dan 30 km afstand

Met de trein

Vanaf het treinstation op minder dan 20 km van Pisa.

Contact

Adres

Viale John Fitzgerald Kennedy 55049
Torre del Lago Puccini LU
Italië

Telefoonnummer

Sylvia Bodrij 06-4838 4339

Foto’s van de camping